Servicii

Servicii

 
  1. Consultanta tehnica
Personalul nostru din cadrul departamentului “Relatii clienti” este pregatit sa va ofere consultanta tehnica, sa raspunda la intrebarile Dvs. si sa va ajute sa alegeti varianta optima la construirea casei Dvs. 
 2. Indreptare si fasonare otel beton
Cu ajutorul unei masini automate, performanta, de ultima generatie va oferim servicii de indreptat, debitat si fasonat otel beton la diverse dimensiuni si forme

DETALII 
 3. Livrare la domiciliu
Asiguram livrare gratuita pentru produsele cumparate din depozitele noastre, in perimetrul orasului sau contra unei sume minime la distante mai mari. Pentru marfa paletizata asiguram livrare cu masina cu macara 
 4. Mixare vopsele si tencuieli decorative
In cadrul magazinului nostru chimicale punem la dispozitia Dvs. mixarea vopselelor si a tencuielilor decorative. Puteti alege dintr-un paletar culoarea preferata si noi obtinem prin mixare culoarea aleasa, fie vopsea interioara sau tencuiala decorativa. Din momentul in care ati ales una din sutele de nuante disponibile, reteta ramane memorata electronic si va fi disponibila oricand este solicitata ulterior.

DETALII 
 5. Comenzi speciale
Se pot comanda produse mai speciale, care nu exista pe stoc. Noi va vom anunta din timp, cand produsul poate fi livrat. 
 6. Debitare OSB, placaje
Debitarea placilor de OSB, de placaje si a altor placi lemnoase ajuta la obtinerea dimensiunilor necesare cat si la usurarea transportului acestora. 
 7. Debitare metal
Va oferim posibilitatea de a taia diferitele materiale metalice achizitionate de la firma noastra, in functie de cerintele dumneavoastra. Bucatile astfel dimensionate sunt utilizabile cu usurinta in diverse confectii metalice. 
 8. Transport intern si international
Firma noastra dispune de un parc auto insemnat, care se compune din: Autocamioane de 20To, Autocamioane de 10To, Autocamioane de 3,5To, Autoutilitare de 2To, Masini cu macara.

Copyright © 2022 LEMNCONFEX | 
Servicii
  Webdesign by Softimpera