Noutati

Noutati

Izolarea termică a mansardelor cu vată minerală Rockwool
12 Octombrie 2017
În ultimii ani, tehnologiile de construcţie trec printr-o fază de transformare foarte rapidă și radicală. Cele mai recente reglementări referitoare la izolarea termică şi acustică a clădirilor, combinate cu importanţa tot mai mare acordată eficienţei energetice 
Alegerea acoperișului casei
29 Iunie 2017
Orice casă realizată ca la carte, are nevoie de un acoperiș pe măsură. Există mai multe tipuri de învelitori pentru acoperiș ce necesită studiate înainte de a vă decide asupra celei mai bune variante pentru locuința dumneavoastră. 
Sfaturi şi recomandări pentru un drum rapid și ușor către mansarda ta luminoasă
29 Iunie 2017
Îți dorești o mansardă și îți place spațiul nonconformist creat de planurile înclinate? Îți este teamă că în mansarda ta este prea cald sau prea frig? Îți este teamă de infiltrații? Citește sfaturile noastre de mai jos, contactează-ne și te vom ajuta, pentru că suntem expertul tău personal în soluții pentru mansardă. Mult succes în realizarea proiectului tău!

Despre noi


Firma noastra, LEMNCONFEX srl , este de mai mult de 25 ani un jucator important în domeniul materialelor de constructii.
In tot acesti ani ne-am extins pe plan national, având depozite in Cluj Napoca, Satu Mare si Targu Mures.
Printre obiectivele principale ale firmei se afla promovarea solutiilor moderne de constructii, prin comercializarea materialelor de constructii inovative, de standarde occidentale cat si asigurarea unor servicii de calitate. Suntem mereu atenti la cerintele si nevoile clientilor nostri, calitatea produselor si serviciilor noastre reprezentand prioritatea noastra. Clientii nostri primesc suport tehnic, consiliere si consultanta de la colegii nostri bine pregatiti, iar serviciile de logistica asigura livrarea prompta ale produselor achizitionate.

1 

Copyright © 2022 LEMNCONFEX | 
Noutati
  Webdesign by Softimpera